Zeca haspel 805/10

Zeca haspel type 805/10 is geschikt voor perslucht en koud water.

Gegroepeerde productitems
Artikelnummer Binnendiameter Levertijd Prijs excl BTW Prijs incl BTW Aantal
SB06051015 10mm
€ 216,59 € 179,00
+ -
Vragen? Neem dan nu contact op
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur.
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De ZECA 805/10 haspel is één van de meest compacte haspels van het Italiaanse merk ZECA. Deze haspel is speciaal ontworpen voor het opslaan van persluchtslangen. Door het gebruik van deze haspel wordt het eenvoudiger om luchtgereedschappen te gebruiken, omdat de slang niet in de weg hangt en altijd netjes opgeborgen kan worden.

De ZECA 805/10 haspel is uitgerust met een stevige, duurzame draaischijf die ervoor zorgt dat de slang gemakkelijk op- en afgerold kan worden. Daarnaast kan de haspel eenvoudig aan de muur of aan een steun worden bevestigd, zodat deze altijd op de juiste plaats hangt en de slang op de gewenste lengte gehouden wordt.

De haspel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor deze zeer sterk en duurzaam is. Zo is de behuizing van de haspel gemaakt van polypropyleen, terwijl de draaischijf is vervaardigd uit robuust staal. Dit zorgt ervoor dat de ZECA 805/10 haspel bestand is tegen de meeste slijtage- en weersinvloeden.

De ZECA 805/10 haspel is ook voorzien van een automatische blokkeerinrichting, waardoor de slang op de gewenste lengte kan blijven hangen en niet uitrolt. Dit is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar zorgt er ook voor dat de slang veilig opgeborgen wordt.

In combinatie met een goede persluchtslang is de ZECA 805/10 haspel dé oplossing voor het opbergen van uw slang. Door het gebruik van deze haspel zorgt u voor een opgeruimde werkplaats en vermindert u het risico op ongevallen door struikelen over loshangende slangen.

SPECS ZECA 805/10 luchtslanghaspel

  • 15 meter luchtslang 10mm --> voorzien van 3/8" BSPT buitendraad
  • 1 meter aansluitslang 10mm --> niet voorzien van een koppeling
  • Max. werkdruk 15 bar perslucht

Kortom, bent u op zoek naar een compacte, duurzame en gemakkelijk in gebruik haspel voor uw persluchtslang? Dan is de ZECA 805/10 haspel zeker het overwegen waard!

Plus- en minpunten
  • Hoogwaardige kwaliteit persluchthaspel
  • Inclusief slijtvaste luchtslang
  • Industrie kwaliteit
Meer informatie
Binnendiameter 10mm
Draadaansluiting 3/8"
Barstdruk 42 bar
Werkdruk 15 bar
Verkoopeenheid Per stuk
Rollengte 15 mtr
Vragen? Neem dan nu contact op
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur.
Neem contact met ons op