Zwembadslangen

Zwembadslangen zijn essentieel voor het onderhoud van je zwembad. Er zijn verschillende soorten zwembadslangen beschikbaar.

... Lees meer
3 producten
Sorteer op

Ons assortiment aan zwembadslangen

Verlijmbare zwembadslangen

Verlijmbare zwembadslangen zijn gemaakt van PVC en kunnen worden gebruikt om verschillende delen van het zwembad aan elkaar te verbinden, zoals de skimmer, de inlaat en de uitlaat. Deze slangen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters, zodat je altijd de juiste maat kunt vinden voor jouw specifieke zwembadinstallatie. Het voordeel van een verlijmbare zwembadslang is dat ze gemakkelijk op maat kunnen worden gesneden en met PVC-lijm aan elkaar kunnen worden bevestigd, waardoor ze zeer stevig en lekvrij zijn.

Zwembad stofzuigerslangen

Een ander type zwembadslang is de zwembad stofzuigerslang. Deze slang wordt gebruikt in combinatie met een zwembadstofzuiger en wordt gebruikt om vuil en afval uit het zwembad te zuigen. Net als de verlijmbare zwembadslang zijn zwembad stofzuigerslangen verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters, zodat je altijd de juiste maat kunt vinden voor jouw zwembad. Het voordeel van deze slangen is dat ze flexibel zijn en gemakkelijk in verschillende richtingen kunnen worden bewogen om het vuil op te zuigen. Wij hebben deze in ons assortiment de PREMIUM stofzuigerslang en ECO stofzuigerslang, die jouw zwembadafval perfect kan vervoeren. Beiden uitvoeringen hebben een diameter van 38 mm en in verschillende lengtes beschikbaar. Het onderscheid tussen de uitvoeringen zit hem in de materiaalkwaliteit. 

Het belang van een goede zwembadslang

Het is belangrijk om een hoogwaardige zwembadslang te gebruiken om de veiligheid en efficiëntie van jouw zwembadinstallatie te waarborgen. Verlijmbare zwembadslangen en zwembad stofzuigerslangen zijn beide uitstekende opties die gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn. Bovendien zijn deze slangen duurzaam en bestand tegen de corrosieve eigenschappen van zwembadwater en chemicaliën, waardoor ze geschikt zijn voor langdurig gebruik.

Zwembadkoppelingen kopen

Binnen het spectrum van zwembadonderhoud spelen koppelingen voor zwembadslangen een belangrijke rol in de levensduur van je zwembadsysteem. Bij Slangenboer hebben we een uitgebreid assortiment aan slangkoppelingen om je bestelling compleet te maken. We adviseren je graag hoe jij het best je zwembadslang aan kunt sluiten. De juiste koppeling is voor het behouden van een optimale watercirculatie en -filtratie. Of het nu gaat om het verbinden van een verlijmbare zwembadslang of het koppelen van een stofzuigerslang aan je zwembadstofzuiger, de kwaliteit van de koppelingen bepaalt in grote mate de efficiëntie van het waterbeheer. 

Slangenboer is jouw zwembadslangen specialist!

Als je op zoek bent naar de beste zwembadslang voor jouw zwembad dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een verlijmbare zwembadslang of een zwembad stofzuigerslang, wij hebben het juiste product voor je zwembad. Kies de juiste maat en lengte voor jouw zwembad en geniet van een veilige en efficiënte zwembadinstallatie!