Slanghaspels

Producten 1-24 van 26
Sorteer op

Op zoek naar een handige oplossing om je tuinslang of luchtslang netjes op te bergen? Dan is een slanghaspel de ideale oplossing. Met een slanghaspel kan je op een efficiënte manier je slang opbergen zonder dat deze in de knoop raakt of beschadigt. Slanghaspels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en worden ingedeeld in twee categorieën: luchtslanghaspelswaterslanghaspelskabelhaspels en slangenwagens.

Luchthaspels worden gebruikt voor het opbergen van luchtslangen. Deze haspels zijn voorzien van een ingebouwde luchtaansluiting waardoor je de slang eenvoudig kan aansluiten op je compressor. Zo kan je snel en gemakkelijk aan de slag met het oppompen van autobanden, het schoonblazen van je werkplaats of het spuiten van verf.

Waterslanghaspels zijn bedoeld voor het opbergen van tuinslangen. Hiermee kan je eenvoudig je tuinslang opruimen na het water geven van je planten of het schoonspuiten van je auto. Waterhaspels zijn vaak voorzien van een automatisch oprolsysteem waardoor je de slang snel en gemakkelijk kunt oprollen. Dit scheelt tijd en voorkomt dat je in de knoop raakt met de slang.

Voordelen van een slanghaspel zijn dat je ruimte bespaart, je slang netjes en georganiseerd opgeborgen is en je slang beschermt tegen beschadiging. Het is een handig en onmisbaar apparaat in je tuin of werkplaats. Kies daarom een slanghaspel die past bij je wensen en behoeften en geniet van het gemak en comfort van een netjes opgerolde slang.