Slanghaspels

Foto-tabeloverzicht Lijstoverzicht

12 artikel(en)

Foto-tabeloverzicht Lijstoverzicht

12 artikel(en)

Slanghaspels

In de webshop van Slangenboer.nl vindt u verschillende merken en soorten slanghaspels, slangwagens en slangrekken. Zowel voor professioneel als particulier gebruik. U treft bij ons zowel haspels met slang als haspels zonder slang aan.

Voor zowel kleine als grote oppervlakten

Bij Slangenboer.nl vindt u verschillende soorten slanghaspels voor zowel de professional als de consument. Een slangenhaspel is een slangopbergsysteem waarbij u de slang op een nette manier kan opbergen. U ondervindt zo geen hinder van rondslingerende water- of luchtslangen. Voor een klein oppervlak is het handig om een slanghaspel te gebruiken. Voor een groter oppervlak is handig op een slangwagen te gebruiken. U kun zo de slang makkelijk vervoeren en opbergen.

Water- en luchtslangen

Slangenboer.nl beschikt over zowel slanghaspels en slangenwagens met en zonder slang. Daarnaast beschikken wij over haspels en slangwagens met waterslangen maar ook met luchtslangen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Zeca haspel. Deze haspel is perfect wanneer u opzoek bent naar een gesloten slanghaspel.

Bekijk daarnaast eens ons assortiment water- en tuinslangen. Deze zijn perfect te gebruiken in combinatie met onze slangwagens en slanghaspels.

Slanghaspel kopen of meer informatie nodig?

Kijk snel welke slanghaspel bij u past en profiteer van scherpe prijzen! Of neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang deskundig advies. Of stel u vraag via de chat op onze site, wij staan elke werkdag voor uw klaar.