Storz Koppelingen

Foto-tabeloverzicht Lijstoverzicht

7 artikel(en)

Foto-tabeloverzicht Lijstoverzicht

7 artikel(en)

Storz koppeling

Een Storz koppeling is bedoeld om slangen met elkaar te verbinden. Een Storz koppeling is een solide, snelle en lekdichte slangkoppeling. De Storz koppeling is een hoogwaardig en sterk product die vooral in de industriële en brandweer sector gebruikt wordt. Daarnaast is de Storz koppeling ook uitermate geschikt voor particulieredoeleinden. Bij Slangenboer.nl vindt u het product dat u nodig heeft.

Storz koppeling uit voorraad leverbaar bij Slangenboer.nl

Slangenboer.nl heeft een grote hoeveelheid Storz koppelingen direct op voorraad. Voor elke toepassing heeft Slangenboer.nl de juiste afmeting en maatvoering. Ons assortiment bestaat o.a. uit een Storz aansluitstuk met binnendraad, Storz aansluitstukken met buitendraad en Storz koppeling tule en een afsluitkap met ketting. Al deze producten zijn in verschillende maatvoeringen te verkrijgen. Moeite met vastzetten van de Storz koppelingen? Bij Slangenboer.nl vindt u tevens een Storz sleutel type B-C.

Storz koppeling kopen?

Heeft u snel een Storz koppeling nodig? Wanneer u op werkdagen voor 17:00 uur besteld, heeft u uw bestelling doorgaans binnen 24 uur geleverd op het door u aangegeven adres. Bij Slangenboer.nl vindt u enkel hoogwaardige slangkoppelingen op het gebied van slangen en koppelingen. Meer weten? Bel met ons via 0545-22 16 78

Kunt u uw gewenst product niet vinden?

Slangenboer.nl beschikt over een uitgebreid assortiment. Staat uw gewenste product er toch niet bij? Laat u vrijblijvend adviseren door contact op te nemen met de verkoopafdeling van Slangenboer.nl. Onze medewerkers staan elke werkdag voor uw klaar! Wij adviseren u graag.