Afsluiters

Producten 1-24 van 45
Sorteer op

Op zoek naar kwalitatief hoogwaardige kogelkranen en afsluiters? Slangenboer.nl biedt diverse kogelkranen, afsluiters, kogeluitloopventielen en schuifafsluiters aan. Zo kunt u er met een gerust hart op vertrouwen dat u met een betrouwbare afsluiter van Slangenboer.nl een vloeistof of gas geheel of gedeeltelijk kan afsluiten. 

RVS of messing kogelkraan kopen?

Slangenboer.nl heeft een uiteenlopend assortiment aan RVS en messing kogelkranen. Ons assortiment bestaat onder andere uit 2-delige RVS kogelkranen3-delige RVS kogelkranenmessing kogelkranen, mini kogelkranen en schuifafsluiters.
De kogelkranen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Staat uw product niet op de website, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers.

Van het land tot aan de fabriek

Onze kogelkranen zijn overal voor te gebruiken, zo zijn ze uiterst bruikbaar in de land- en tuinbouw. Daarnaast zijn kogelafsluiters in de algemene industrie en voedingsmiddelenindustrie onmisbaar. Ook voor particulier gebruik zijn de kogelkranen uiterst handig. 
Wilt u kogelkranen bestellen met de daarbijhorende RVS fittingen? Dit is uiteraard mogelijk, bekijk daarom snel ons assortiment RVS fittingen.