Afsluiters

Foto-tabeloverzicht Lijstoverzicht

19 artikel(en)

Foto-tabeloverzicht Lijstoverzicht

19 artikel(en)

Kogelkranen en afsluiters kopen

Op zoek naar kwalitatief hoogwaardige kogelkranen en afsluiters? Slangenboer.nl biedt diverse kogelkranen, mengmestafsluiters en schuifafsluiters aan. Zo kunt u er met een gerust hart op vertrouwen dat u met een betrouwbare afsluiter van Slangenboer.nl een vloeistof of gas geheel of gedeeltelijk kan afsluiten. 

RVS of messing?

Slangenboer.nl heeft een uiteenlopend assortiment aan RVS en messing kogelkranen. Ons assortiment bestaat onder andere uit 2-delige RVS kogelkranen, 3-delige RVS kogelkranen, messing kogelkranen, mini kogekranen en schuifafsluiters.
De kogelkranen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Staat uw product niet op de website, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers.

Van het land tot aan de fabriek

Onze kogelkranen zijn overal voor te gebruiken. Zo zijn ze uiterst bruikbaar in de land- en tuinbouw. Daarnaast zijn kogelafsluiters in de algemene industrie en voedingsmiddelenindustrie onmisbaar. Ook voor particulier gebruik zijn de kogelkranen uiterst handig.
Wilt u kogelkranen bestellen met de daarbijhorende RVS fittingen? Dit is uiteraad mogelijk, bekijk daarom snel ons assortiment RVS fitingen.