Laden...

Geka Koppelingen

Geka koppeling is een snelle, solide en lekdichte manier om twee slangen aan elkaar te bevestigen voor de doorvoer van water. De Geka slangkoppeling, ook wel GK koppeling of klauwkoppeling genoemd is uitermate geschikt om slangen snel en gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Slangenboer.nl levert diverse soorten Geka koppelingen uit voorraad.

Toepassingen

De Geka koppelingen van Slangenboer.nl worden veel gebruikt in de landbouw, kwekerij, en agrarische sector algemeen om slangen gemakkelijk aan elkaar te verbinden.

Wat dacht u bijvoorbeeld van het verbinden van waterslangen en tuinslangen? De GK koppeling biedt de uitkomst. De messing Geka koppeling is een professionele slangkoppeling die ook voor de particulier de uitkomst biedt. 

Wij leveren diverse soorten Geka koppelingen direct uit voorraad. Bent u op zoek naar een Geka binnendraad, Geka buitendraadof een Geka koppeling met slangtule? Bij Slangenboer.nl zit u goed. Bekijk hier ons aanbod aan GK koppelingen en koop zeer voordelig en gemakkelijk uw gewenste product. 

Snel een Geka koppeling nodig? Door onze ruime voorraad kunnen wij vaak al de volgende werkdag al onze GK koppelingen leveren. Staat uw gewenste product er toch niet bij? Laat u vrijblijvend adviseren door contact op te nemen met de verkoopafdeling van Slangenboer.nl. Onze medewerkers staan elke werkdag voor uw klaar!

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken