Heetwaterslangen

7 producten
Sorteer op

EPDM slang

EPDM slangen zijn een populair type slang dat gebruikt wordt in verschillende industriële toepassingen. Deze slangen worden gemaakt van het duurzame materiaal ethyleen-propyleen-dieen-monomer (EPDM) en zijn bestand tegen verschillende weersinvloeden, chemicaliën en hoge temperaturen. EPDM slangen zijn daarom uitermate geschikt voor gebruik in heetwaterslangen.

Heetwaterslangen worden veel gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie en de farmaceutische industrie. Deze slangen worden gebruikt om heet water, stoom en chemische oplossingen te transporteren bij hoge temperaturen en onder hoge druk. Het is daarom essentieel dat deze slangen bestand zijn tegen hoge temperaturen en drukkrachten.

EPDM slangen zijn een uitstekende oplossing voor heetwaterslangen omdat ze bestand zijn tegen temperaturen van maximaal 120°C. Ze bieden ook een uitstekende weerstand tegen stoom, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in stoomreinigers en andere toepassingen waarbij stoom wordt gebruikt. Bovendien heeft EPDM een goede chemische bestendigheid, wat betekent dat deze slangen bestand zijn tegen zuren en basen, en verschillende chemicaliën.

EPDM slangen zijn ook uiterst flexibel en hebben een goede verouderingsbestendigheid, wat betekent dat ze lang meegaan. Dankzij hun uitstekende eigenschappen zijn EPDM slangen de ideale keuze voor heetwaterslangen in diverse industriële toepassingen. Het is belangrijk om te kiezen voor hoogwaardige EPDM slangen om ervoor te zorgen dat de slangen voldoen aan de vereiste specificaties en veiligheidsnormen.

Bent u op zoek naar EPDM heetwaterslangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers.