Laden...

Insteekkoppelingen

De insteekkoppelingen / push-in fittingen worden bij een groot aantal standaard toepassingen in pneumatiek, persluchtverdeling en vacuümtechiek gebruikt. De insteekkoppelingen kunnen een druk van 10 tot 20 bar aan bij een temperatuur tot 20ºC.

Kunststof  insteekkoppelingen

Slangenboer.nl heeft een breed assortiment aan kunststof insteekkoppelingen, dit zijn de meest verkochte persluchtkoppelingen in de pneumatiek. Deze insteekkoppelingen worden de standaard koppelingen genoemd.

Messing vernikkelde insteekkoppelingen

De messing vernikkelde insteekkoppelingen ook wel push-in koppelingen genoemd worden gebruikt bij pneumatiek toepassingen waar er hogere eisen gesteld worden. De messing vernikkelde insteekkoppelingen hebben een hoger temperatuurbereik (-20ºC tot +80ºC) dan normale kunststof push-in koppelingen. De meeste koppelingen zijn uitgevoerd met een NBR-afdichting.

Hoge temperatuur?

Op zoek naar een insteekkoppeling messing vernikkeld welke geschikt is voor hoge temperaturen tot +150ºC ? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers. Deze hoge temperatuur koppelingen zijn uitgevoerd met een speciale (FKM) afdichting.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken