Slangkoppelingen

Foto-tabeloverzicht Lijstoverzicht

Artikelen 1 tot 30 van 54 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabeloverzicht Lijstoverzicht

Artikelen 1 tot 30 van 54 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Slangkoppelingen

Slangkoppelingen bestaan in veel verschillende types en soorten maten en zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Slangenboer.nl beschikt over een breed assortiment goede, veilige en hygiënische slangkoppelingen. Onze koppelingen worden onder andere ingezet in de algemene industrie, voedingsmiddelenindustrie, agrarische sector en zijn ook geschikt voor particulier gebruik. Slangenboer.nl beschikt over de beste merken en de koppelingen zijn leverbaar in zowel rvs als messing.

Soorten en maten

Een slangkoppeling wordt gebruikt om twee of meerdere onderdelen met elkaar te verbinden. De toepasbaarheid van een koppeling is enorm groot en kan zo ook op meerdere manieren worden ingezet. Zo zijn er bijvoorbeeld hydraulische koppelingen, slangkoppelingen en knelkoppelingen uit voorraad leverbaar. 

Bekijk het totale assortiment van Slangenboer.nl en zie de mogelijkheden voor uw branche. Wij beschikken over tankwagenkoppelingen, Storz koppelingen, Kamlok koppelingen, IBC koppelingen, Geka koppelingen en Akzo koppelingen

Vrijblijvend advies en informatie

Wilt u meer weten over de slangkoppelingen van Slangenboer.nl? Bent u benieuwd welke slangkoppeling het beste voor uw toepassing is? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang deskundig advies. Of stel u vraag via de chat op onze site. Wij staan elke werkdag voor uw klaar.