Afzuigslangen

14 producten
Sorteer op

In het assortiment van Slangenboer.nl vindt u diverse soorten afzuigslangen. Deze afzuigslangen zijn leverbaar in verschillende materialen en toepassingen. Het materiaal van de slang en de spiraal is namelijk erg afhankelijk van de toepassing.

Polyurethaan afzuigslangen

Polyurethaan slangen worden vaak gebruikt in houtzagerijen, bouwplaatsen en andere werkplaatsen op houtbewerkingsmachines. Deze slangen worden veel ingezet voor het afzuigen van hout, zaagsel, houtspaanders en granulaat. Maar ook worden deze slangen ingezet voor het afzuigen van dampen. De Reefduct Allround, ook wel afzuigslang Purflex-H genoemd, is een polyurethaan afzuigslang die veel voor houtbewerkingsmachines (CNC machines) gebruikt wordt. De Reefduct Allround is leverbaar met 0,4mm, 0,7mm en 1,4mm wanddikte. Deze slang heeft een verkoperde spiraal.

PVC afzuigslang

PVC afzuigslangen worden voornamelijk ingezet als stofzuigerslang of ventilatieslang. 

PVS stofzuigerslang

PVC afzuigslangen worden veel gebruikt op professionele stofzuigers of vacuumcleaners. Deze professionele stofzuigers werken pas optimaal met een professionele stofzuigslang. De Superflextract is een PVC stofzuigslang die veel wordt gebruikt in de industrie op bijvoorbeeld vacuumcleaners. Maar dat niet alleen, deze afzuigslang wordt ook ingezet als slang op eikenprocessierups zuigers.

PVC ventilatieslang

PVC afzuigslangen worden ook gebruikt als ventilatieslang. Deze slangen hebben de eigenschap dat ze tegen een groot temperatuurbereik bestand zijn. De Airflex ventilatieslang heeft een temperatuurbereik van -30°C tot + 100°C. Ook bestaat de combinatie van PVC met aluminium. Deze slangen worden veel gebruikt voor onder andere airco’s.

Afzuigen hetelucht en dampen/ uitlaatgassen

Afzuigslangen worden ook gebruikt voor het afzuigen van hetelucht en dampen/ uitlaatgassen. Kijk hier voor informatie over hetelucht afzuigslangen die ook geschikt zijn voor dampen en uitlaatgassen!

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze verkoopmedewerkers.