Slangklemmen

De slangklemmen hebben wij op voorraad in RVS en Verzinkt. Voor de zwaardere en grotere toepassingen kan beter een zware slangklem of breedbandklem gebruikt worden. In ons assortiment vindt u enkel de beste merken zoals ABA slangklemmen, Hi-Grip slangklemmen en Jubilee Slangklemmen.

... Lees meer
21 producten
Sorteer op

Bij Slangenboer.nl zijn we uw vertrouwde bron voor hoogwaardige slangklemmen die voldoen aan de strengste normen voor bevestiging en afdichting. Ons assortiment slangklemmen omvat een breed scala aan opties, waaronder wormschroefslangklemmen in RVS en verzinkt, zware slangenklemmen (ook wel bekend als breedbandklemmen), buisklemmen in verzinkt en RVS, oorklemmen in verzinkt en RVS, en mini slangklemmen.

Wormschroefslangklemmen in RVS en Verzinkt

Onze wormschroefslangklemmen bieden een betrouwbare en duurzame manier om slangen en buizen te bevestigen. Ze zijn verkrijgbaar in zowel RVS als verzinkt staal, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen, inclusief zware industriële omstandigheden. De wormschroefmechanismen zorgen voor een veilige en gelijkmatige drukverdeling, waardoor lekken en losraken worden voorkomen.

Zware Slangenklemmen (Breedbandklemmen)

Onze zware slangenklemmen, ook wel breedbandklemmen genoemd, zijn ontworpen om extra stabiliteit en stevigheid te bieden. Ze zijn ideaal voor grotere slangen en buizen en worden vaak gebruikt in industrieën waar betrouwbaarheid van cruciaal belang is. Deze klemmen zorgen voor een veilige en lekvrije verbinding, zelfs onder hoge druk.

Buisklemmen in Verzinkt en RVS

Voor buisbevestiging en montage bieden we een assortiment buisklemmen in zowel verzinkt als RVS. Deze klemmen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt voor uiteenlopende doeleinden, van hydraulische systemen tot sanitair en verwarmingstoepassingen. Ze bieden een sterke en betrouwbare grip op buizen en zijn bestand tegen corrosie.

Oorklemmen in Verzinkt en RVS

Onze oorklemmen, beschikbaar in zowel verzinkt als RVS, zijn ideaal voor het bevestigen van slangen op verschillende oppervlakken. Ze zijn eenvoudig te installeren en bieden een uitstekende afdichting en bevestiging, waardoor ze veel worden gebruikt in automotive, scheepvaart en algemene industrieën.

Mini Slangklemmen

Voor toepassingen waar beperkte ruimte een uitdaging kan zijn, bieden onze mini slangklemmen een compacte en efficiënte oplossing. Ze zijn geschikt voor fijne slangen en kleine buizen en zorgen voor een stevige grip zonder veel ruimte in te nemen.

Bij Slangenboer.nl begrijpen we het belang van betrouwbare slangklemmen voor uw projecten. Onze producten zijn vervaardigd volgens de hoogste normen en zijn ontworpen om aan al uw bevestigingsbehoeften te voldoen. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze diverse slangklemmen u kunnen helpen bij het bereiken van veilige, lekvrije, en duurzame verbindingen in uw toepassingen. Wij staan klaar om u te voorzien van de beste slangklemoplossingen voor uw specifieke vereisten.