Slangklemmen

Foto-tabeloverzicht Lijstoverzicht

13 artikel(en)

Foto-tabeloverzicht Lijstoverzicht

13 artikel(en)

Slangklemmen kopen

Slangklemmen koopt u bij Slangenboer.nl. Wij hebben een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige slangklemmen in ons bezit. Zowel verzinkte als RVS slangklemmen. Voor elke toepassing heeft Slangenboer.nl een geschikte klem.

Toepassingen

De slangklemmen van Slangenboer.nl kunnen op verschillende manieren, bij verschillende projecten en in verschillende branches worden ingezet. In de automotive, algemene industrie en agrarische sector worden slangklemmen veelvoudig gebruikt. Daarnaast zijn slangklemmen ook voor de particulier te gebruiken. Voor elke toepassing heeft Slangenboer.nl de juiste slangklem.

Uitgebreid assortiment

Het materiaal van de verschillende slangklemmen kan bestaan uit verzinkt of RVS. Naast de bekende wormschroefslangklemmen zoals de ABA slangklem, Hi-grip slangklem en de Jubilee slangklemmen levert slangenboer ook slangklemmen voor zwaardere toepassingen.

De slangklemmen van Slangenboer.nl kunt u eenvoudig aandraaien met de speciale slangklem schroevendraaier, deze vindt u terug in ons assortiment.

Uw keuze gemaakt?

Heeft u uw keuze kunnen maken? Heeft u de juiste slangklem kunnen vinden? Niet? Neem contact op met Slangenboer.nl. Door een grote voorraad kunnen wij vaak al de volgende dag RVS of verzinkte slangklemmen leveren.

Heeft u vragen over de slangklemmen van Slangenboer.nl? Neem gerust contact met ons op.