Laden...

Slangklemmen

Slangklemmen koopt u bij Slangenboer.nl. Wij hebben een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige slangklemmen op voorraad. De slangklemmen zijn leverbaar in verzinkt of RVS.

Slangklemmen kopen?

De slangklemmen van Slangenboer.nl kunnen op verschillende manieren, bij verschillende projecten en in verschillende branches worden ingezet. In de automotive, algemene industrie en agrarische sector worden slangklemmen veelvoudig gebruikt. Daarnaast zijn slangklemmen ook voor de particulier te gebruiken. Voor elke toepassing heeft Slangenboer.nl de juiste slangklem.

Uitgebreid assortiment

Het materiaal van de verschillende slangklemmen kan bestaan uit verzinkt of RVS. Naast de bekende wormschroefslangklemmen zoals de ABA slangklem, Hi-grip slangklem en de Jubilee slangklemmen levert slangenboer ook slangklemmen voor zwaardere toepassingen, ook wel breedband slangklemmen genoemd. De breedband slangklemmen worden vaak gebruikt voor de grotere diameters slang. 

De slangklemmen van Slangenboer.nl kunt u eenvoudig aandraaien met de speciale slangklem schroevendraaier, deze vindt u terug in ons assortiment.

Uw keuze gemaakt?

Heeft u uw keuze kunnen maken? Of heeft u nog advies nodig welke slangklem u het beste kunt gebruiken? Neem dan nu contact met ons op via info@slangenboer.nl of bel 0545-294853.

Door een grote voorraad kunnen wij vaak al de volgende dag RVS of verzinkte slangklemmen leveren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken