Laden...

Zuig/persslangen

Deze categorie is gevuld met een breed assortiment zuig-/persslangen. Het assortiment bestaat uit pvc zuigslangen, rubber zuigslangen en polyurethaan zuigslangen.

PVC zuigslang kopen?

Op zoek naar een PVC zuigslang? Een PVC zuigslang is verkrijbaar in 2 uitvoeringen, namelijk; met kunststof spiraal of met stalen spiraal.
Doorgaans zijn de slangen met kunststof spiraal wat flexibeler dan slangen met een kunststof spiraal. Echter de vormvastheid en stevigheid van een slang met een stalen spiraal zijn weer beter ten opzichte van een slang met een kunststof spiraal.

Gierslang kopen?

De meest verkochte gierslang is de Zuigslang Agroflex, dit is een zeer flexibele rubberen gierslang met spiraalvrije manchetten. Hierdoor zijn de Perrot koppelingen zeer gemakkelijk te monteren.

De Zuigslang Agroflex is leverbaar vanaf 5" tot en met 6". Echter de meest verkochte maat in de agrarische sector is de 6". De slang is te bestellen per lengtes van 4, 5 of 6 meter lang.

Op zoek naar een andere zuigslang?

Op zoek naar een andere zuigslang welke wij niet in de webshop hebben staan? Geen probleem! Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice via 0545-294853.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken