RVS Fittingen

Wilt u verschillende buizen, leidingen of slangen aan elkaar koppelen? Bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteit RVS fittingen? Slangenboer.nl heeft een grote hoeveelheid RVS draadfittingen op voorraad. U vindt hier een groot assortiment RVS fittingen tegen scherpe prijzen.

... Lees meer
Producten 1-24 van 41
Sorteer op

RVS draadfittingen specialist

Roestvrijstalen draadfittingen zijn een essentieel onderdeel van vele soorten pijpleidingsystemen. Ze worden veel gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en andere sectoren waar hygiëne en duurzaamheid van cruciaal belang zijn.

Wanneer gebruik maken van rvs fittingen?

Roestvrijstalen draadfittingen zijn verbindingselementen die worden gebruikt om verschillende delen van een pijpleidingssysteem aan elkaar te bevestigen. Ze bestaan uit een draad aan de ene kant en een fitting aan de andere kant die in elkaar passen om een stevige verbinding te creëren. Deze fittingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van de vereisten van het pijpleidingssysteem.

Voordelen van rvs draadfittingen

Roestvrijstalen draadfittingen hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten fittingen. Ten eerste zijn ze duurzaam en kunnen ze een lange levensduur hebben. Dit komt omdat roestvrij staal bestand is tegen corrosie en roest, waardoor de fittingen bestand zijn tegen de effecten van vocht en chemicaliën. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen in vochtige omgevingen.

Ten tweede zijn rvs draadfittingen gemakkelijk te installeren en te verwijderen. Dit komt omdat ze een draad hebben waarmee ze gemakkelijk op en van de pijp kunnen worden geschroefd. Dit maakt ze een populaire keuze voor toepassingen waar regelmatig onderhoud vereist is.

Ten derde zijn rvs draadfittingen hygiënisch en gemakkelijk te reinigen. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie, waar hygiëne van groot belang is.

Assortiment RVS fittingen

Ons assortiment RVS fittingen bestaat uit verschillende soorten roestvrijstalen fittingen, wanneer u niet de desbetreffende fitting ziet welke u nodig heeft neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers.