Stofzuigerslangen

10 producten
Sorteer op

Stofzuigerslangen: een overzicht van soorten en accessoires

Stofzuigerslangen zijn een essentieel onderdeel van elk stofzuigsysteem, ongeacht of ze worden gebruikt in huishoudelijke, industriële, of gespecialiseerde toepassingen. Deze flexibele buizen, ontworpen om stof, vuil en andere deeltjes effectief op te zuigen, zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. 

Ons assortiment slangen en accessoires

Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste categorieën stofzuigerslangen en de bijbehorende accessoires:

1. EVA stofzuigerslangen (anti-statisch)

EVA (Ethyleenvinylacetaat) stofzuigerslangen zijn bekend om hun uitstekende flexibiliteit en duurzaamheid. Deze slangsoort is bestand tegen scheuren, slijtage en chemische invloeden, waardoor ze ideaal zijn voor zowel huishoudelijk als industrieel gebruik. EVA-stofzuigerslangen bieden een betrouwbare oplossing voor het verwijderen van stof en vuil op een efficiënte manier.

2. Industriële stofzuigerslangen

Industriële stofzuigerslangen zijn ontworpen om de zwaarste omstandigheden aan te kunnen. Ze zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen abrasieve deeltjes, hoge temperaturen en chemische blootstelling. Deze slangen worden vaak gebruikt in productiefaciliteiten, bouwplaatsen en andere industriële omgevingen.

3. Flexibele stofzuigerslangen

Flexibele stofzuigerslangen zijn buigzaam en aanpasbaar, waardoor ze handig zijn voor het bereiken van moeilijk toegankelijke ruimtes. Ze zijn ideaal voor het schoonmaken van hoeken, kieren en andere lastig bereikbare plekken. Deze slangen maken het stofzuigen van meubels, trappen en smalle gangen een stuk gemakkelijker.

4. Verlengmoffen

Verlengmoffen zijn handige accessoires die worden gebruikt om de lengte van stofzuigerslangen aan te passen. Hierdoor kun je de slang verlengen om grotere gebieden te bereiken zonder de stofzuiger te verplaatsen. Dit bespaart tijd en moeite bij het reinigen van ruime kamers of oppervlakken.

5. Schroefmoffen

Schroefmoffen zijn koppelstukken waarmee stofzuigerslangen eenvoudig kunnen worden bevestigd aan stofzuigers, hulpstukken en andere accessoires. Ze zorgen voor een stevige en lekvrije verbinding, waardoor de stofzuiger effectief kan functioneren zonder lucht- of stoflekkage.

Stofzuigerslang kopen bij Slangenboer

Of je nu een stofzuigerslang nodig hebt voor dagelijks huishoudelijk gebruik, industriële reinigingstaken of gespecialiseerde toepassingen, er is altijd een geschikte optie op voorraad beschikbaar. Door het kiezen van de juiste stofzuigerslang en bijbehorende accessoires, kun je efficiënter en effectiever stof en vuil verwijderen, wat resulteert in een schonere en gezondere omgeving.