Tankwagenkoppelingen

8 producten
Sorteer op

Bij Slangenboer.nl zit u goed voor elke soort slangkoppeling. Zo beschikken wij ook over tankwagenkoppelingen, ook wel TW-koppelingen. Een tankwagenkoppeling is speciaal bedoelt voor onze klanten in de transportwereld. Onze tankwagenkoppelingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en verzekeren u van een lekvrij transport.

Toepassingen

Een tankwagenkoppeling is één van de weinige koppelingen die over een niet symmetrisch systeem beschikt. Het voordeel hiervan is dat erbij het ontstaan van trillingen door het rijden de koppelingen niet losschieten. Hierdoor is de TW-koppeling uitermate geschikt voor het vervoeren van aardolie, vloeistoffen, mengvoeders en bulktransport. 

Breed assortiment

Slangenboer.nl beschikt over een een breed assortiment aan tankwagenkoppelingen. Zo beschikken wij over tankwagen aansluitstukken binnendraad van zowel rvs als messing, verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Daarnaast zit u bij ons goed voor TW-afsluitkappen in aluminium of rvs met en zonder ketting. Wij leveren de tankwagenkoppelingen als losse onderdelen. Wilt u een compleet geassembleerde bulkslang met daarop tankwagenkoppelingen? Dat kan, neem vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers.

Opzoek naar het juiste product?

Bent u op zoek naar het juiste product of staat het door u gewenste product niet op onze website? Neem vrijblijvend contact met ons op of stel uw vraag via onze chat-functie. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en adviseren u graag over het product waarnaar u op zoek bent. Wij komen graag samen met u tot een passend product, dat garanderen wij. Wij zijn elke dag bereikbaar van 09:00 uur – 17:00 uur.