Perrot koppelingen

Perrot koppelingen zijn de meest voorkomende snelkoppelingen in de agrarische sector. Deze koppelingen bestaan uit een moeder-deel en een vader-deel. Het moeder-deel bevat 2 hendels waar het man-deel zich aan wordt bevestigd. 

De Perrot koppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten waaronder Perrot koppelingen met slangtule, binnendraad en buitendraad.

... Lees meer
13 producten
Sorteer op

Perrot koppelingen zijn een type slangkoppeling dat vaak wordt gebruikt voor het verbinden van slangen en leidingen in diverse industriële toepassingen. Deze koppelingen zijn zeer geschikt voor het aansluiten van water- en luchtslangen, en kunnen worden gebruikt in combinatie met andere soorten slangkoppelingen, zoals cardan koppelingen.

Cardan koppelingen zijn een type koppeling dat wordt gebruikt voor het overbrengen van kracht en rotatie tussen twee assen die niet exact uitgelijnd zijn. Deze koppelingen worden vaak gebruikt in machines en apparatuur waarbij de assen niet perfect parallel staan en er sprake is van enige mate van beweging.

Het combineren van Perrot koppelingen met cardan koppelingen kan leiden tot een efficiënt en betrouwbaar verbindingspunt voor uw industriële slangen en leidingen. De Perrot koppeling zorgt voor een stevige en lekvrije verbinding tussen de slangen, terwijl de cardan koppeling ervoor zorgt dat er geen schade ontstaat aan de assen of leidingen door mogelijke afwijkingen in de uitlijning.

Bij het kiezen van de juiste koppelingen voor uw toepassing is het van belang om rekening te houden met verschillende factoren, zoals de werkdruk, temperatuur en de compatibiliteit met andere materialen en vloeistoffen. Door te kiezen voor Perrot koppelingen in combinatie met cardan koppelingen, kunt u erop vertrouwen dat uw slangen en leidingen veilig en efficiënt worden verbonden, en dat uw apparatuur en machines optimaal blijven presteren.

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan Perrot koppelingen en andere slangkoppelingen, waaronder cardan koppelingen. Onze koppelingen zijn van hoge kwaliteit en zijn vervaardigd uit duurzame materialen, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage en corrosie. Kies voor de betrouwbaarheid en efficiëntie van Perrot koppelingen en cardan koppelingen voor uw industriële toepassingen

.