Laden...

Lucht/waterslangen

Slangenboer.nl is uw adres voor flexibele luchtslangen en waterslangen! Het assortiment luchtslangen en waterslangen bestaat uit pvc waterslangen, pvc luchtslangen, rubber waterslangen, rubber luchtslangen en polyurethaan luchtslangen.

Luchtslang kopen?

Op zoek naar een flexibele luchtslang? Slangenboer.nl levert verschillende soorten (pers)luchtslangen direct uit voorraad. De meest bekende luchtslang ook wel persluchtslang genoemd is de luchtslang Reeflex transparant. Dit is een transparante luchtslang met gevlochten inlage.

De meest flexibele luchtslang is de Ragno PU luchtslang. Dit is een kwalitatief zeer goede luchtslang welke vaak wordt gebruikt in de automotive, algemene industrie, bouw en agrarische sector.

Waterslang of tuinslang kopen?

De bekendste waterslang is de Tricoflex waterslang, de Tricoflex waterslang is één van de best verkochte slangen. Wij leveren de Tricoflex tuinslang tegen zeer scherpe prijzen in verschillende maatvoeringen. De slang is verkrijgbaar van 1/2" tot en met 2".

Op zoek naar een kwalitatief goede waterslang, tuinslang of bouwslang? Neem de waterslang Tricoflex!

Vragen?

Heeft u een product welke niet bij ons op de website staat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers. Zij adviseren u graag welke luchtslang of waterslang u het beste kunt inzetten!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken