Lucht/waterslangen

Producten 1-24 van 28
Sorteer op

Slangenboer.nl is uw adres voor het bestellen van flexibele luchtslangen en waterslangen! Het assortiment luchtslangen en waterslangen bestaat uit pvc waterslangen, pvc luchtslangen, rubber waterslangen, rubber luchtslangen en polyurethaan luchtslangen.

Flexibele luchtslang kopen van hoge kwaliteit?

Op zoek naar een flexibele luchtslang? Slangenboer.nl levert verschillende soorten (pers)luchtslangen direct uit voorraad. De meest bekende luchtslang ook wel persluchtslang genoemd is de luchtslang Reeflex transparant. Dit is een transparante luchtslang met gevlochten inlage.

De meest flexibele luchtslang is de Ragno PU luchtslang. Dit is een kwalitatief zeer goede luchtslang welke vaak wordt gebruikt in de automotive, algemene industrie, bouw en agrarische sector. De luchtslang 6mm en 8mm zijn flexibel en worden over het algemeen het meest gebruikt.

Luchtslangen in verschillende soorten en maten

Polyurethaan luchtslang

De polyurethaan luchtslangen (PU) in ons assortiment kunnen een hoge druk aan. Bijkomend voordeel van PU is dat deze slangen licht zijn en goed tegen weersomstandigheden kunnen. 

PVC luchtslang

PVC wordt gebruikt in veel verschillende luchtslangen. Deze slangen verschillen ook van kleur. De PVC luchtslangen hebben een nylon inlage. De PVC luchtslangen in het assortiment van Slangenboer.nl zijn voor zowel particulier als professioneel gebruik.

Rubber luchtslang

De rubberen luchtslangen in het assortiment van Slangenboer.nl kunnen ook zeer goed worden ingezet voor water. Deze rubberen luchtslangen zijn zeer flexibel, knikvast en bestand tegen diverse weersinvloeden. Rubber is over het algemeen slijtvaster en flexibeler dan pvc.

Professionele waterslangen kopen voor verschillende toepassingen

Zwembadslangen

Ons assortiment zwembadslangen onderscheidt zich met producten zoals de Zwembadslang PREMIUM stofzuigerslang kit en de Zwembadslang ECO stofzuigerslang kit. Deze kits zijn speciaal ontwikkeld voor de reiniging en het onderhoud van zwembaden, met een focus op duurzaamheid en gebruiksgemak. Daarnaast is de verlijmbare Zwembadslang Aquaflex een uitkomst voor permanente installaties, dankzij zijn verlijmbare aard die zorgt voor een naadloze en lekvrije verbinding.

Druppelslangen

Druppelslangen zijn ontworpen voor gerichte irrigatie, waardoor water direct bij de wortels van planten wordt afgeleverd. Dit type slang is ideaal voor het minimaliseren van waterverbruik terwijl het een optimale hydratatie voor planten waarborgt. De toepassing ervan strekt zich uit van huishoudelijke tuinen tot grootschalige landbouwprojecten, waar efficiëntie en waterbesparing van belang is. 

Plat oprolbare waterslangen

Voor de meer veeleisende omgevingen bieden de platte oprolbare slangen, zoals de Plat Oprolbare Slang / Brandweerslang voor bouw en industrie en de Aquaflat Plat Oprolbaar, de juiste oplossing die je gemakkelijk op kunt bergen. Deze slangen zijn uitermate geschikt voor situaties waar ruimtebesparing en snelle inzetbaarheid van belang zijn, zoals bij brandbestrijding, in de bouw, of bij industriële reinigingswerkzaamheden.

Op zoek naar een oplossing om drinkwater te vervoeren? Bekijk dan onze drinkwaterslangen geschikt voor bijvoorbeeld horeca gebruik. Verder hebben wij ook slangen geschikt voor warm water zoals onze heetwaterslangen en radiatorslangen. 

Kies gemakkelijk de juiste hoogwaardige waterslang

Het selecteren van een waterslang vereist aandacht voor verschillende factoren, waaronder materiaalkeuze, duurzaamheid, flexibiliteit, lengtes, diameters en het beoogde gebruik. Slangenboer.nl biedt een uitgebreid assortiment met PVC, rubber, en polyurethaan opties, biedt elk type unieke eigenschappen die ze geschikt maken voor specifieke toepassingen. Of je nou tuinen wilt besproeien of een slang zoekt naar een zwembadslang, wij hebben het voor u. De Tricoflex, een prominente keuze binnen ons PVC-aanbod, onderscheidt zich door zijn aanpasbaarheid aan zowel huishoudelijke als professionele behoeften. 

Bij slangen voor water is het cruciaal om rekening te houden met de werkomgeving. Voor omstandigheden die een hoge mate van flexibiliteit en weerstand tegen knikken vereisen, biedt rubber uitstekende prestaties. Hun vermogen om extreme weersomstandigheden te weerstaan maakt ze een duurzame keuze voor zowel binnen- als buitengebruik. Aan de andere kant, voor toepassingen waarbij lichtgewicht en weerbestendigheid prioriteit hebben, zijn polyurethaan slangen een uitstekende optie, bekend om hun hoge drukbestendigheid en lichtgewicht eigenschappen. 

Waterslang en tuinslangen kopen

De bekendste waterslang is de Tricoflex waterslang, één van de meest gebruikte PVC slangen. Wij leveren de Tricoflex tuinslang tegen zeer scherpe prijzen in verschillende maatvoeringen. De slang is verkrijgbaar van 1/2" tot en met 2".

Op zoek naar een kwalitatief goede tuinslang of bouwslang? Neem de waterslang Tricoflex!

Vragen?

Heeft u een product welke niet bij ons online op de website staat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers. Onze klantenservice geeft je graag advies welke slangen u het beste kunt inzetten!