Dekwasslang Tricoflex 1" - 50 mtr.

€ 278,78 € 230,40
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Vragen? Neem dan nu contact op
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur.
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Tricoflex dekwasslang geel pvc 1" (25mm)

Op zoek naar een dekwasslang die lang meegaat en bestand is tegen slijtage? Dan is de Tricoflex PVC 1" dekwasslang dé oplossing voor jou. Deze hoogwaardige slang van het Franse merk Tricoflex biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is geschikt voor diverse toepassingen, zoals het besproeien van planten en gewassen, het reinigen van terrassen en het vullen van zwembaden.

De Tricoflex PVC dekwasslang is vervaardigd uit PVC, wat het materiaal uiterst duurzaam en bestand maakt tegen zowel weersinvloeden als chemische stoffen. Daarnaast heeft de slang een gladde binnenkant, waardoor er nauwelijks verstoppingen ontstaan en de waterstroom optimaal blijft. Door de sterke en flexibele structuur van de slang is hij eenvoudig te hanteren en te bewegen, wat het reinigingsproces sneller en efficiënter maakt.

De Tricoflex PVC dekwasslang is verkrijgbaar in meerdere lengtes en diameters, zodat voor elke toepassing de juiste maat beschikbaar is. Bovendien is de slang voorzien van een kleuraccent, wat het gebruik ervan nog gemakkelijker maakt. Zo kun je de slang eenvoudig herkennen en snel aan de slag gaan.

Wil jij ook profiteren van de voordelen van de Tricoflex PVC dekwasslang? Bestel dan direct deze dekwasslang online.

Plus- en minpunten
  • plus-circle Origineel Tricoflex
  • plus-circle PVC dekwasslang
Meer informatie
Binnendiameter 25mm
Materiaal binnenwand PVC zwart
Materiaal buitenwand PVC
Rollengte 50 mtr
Vragen? Neem dan nu contact op
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur.
Neem contact met ons op