Privacy- en Cookieverklaring

Privacy- en Cookieverklaring         

Slangenboer.nl biedt via de website producten aan, waarbij jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt, ook wel persoonsgegevens genoemd. Persoonsgegevens worden door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd, waarbij wij ons houden aan de eisen uit de privacywetgeving (AVG).

 

Persoonsgegevens

Slangeboer.nl verwerkt jouw persoonsgegeven doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken, afhankelijk van de product(en) en dienst(en) die je afneemt.

  • - Voor- en achternaam
  • - Bedrijfsnaam
  • - Adresgegevens
  • - Telefoonnummer
  • - E-mailadres
  • - IP-adres
  • - Bankrekeningnummer (na betaling factuur)

Daarnaast worden er ook automatisch gegevens verzameld als je onze website bezoekt (afhankelijk van je keuze: alleen de functionele cookies of alle cookies)

  • - Locatiegegevens
  • - Activiteiten op de website

 

Doeleinden en grondslang

  • - Versturen van de bestelling, verwerken van de betaling en communicatie over de bestelling
  • - Persoonlijk advies
  • - Verzenden van onze nieuwsbrief
  • - Te voldoen aan wettelijke verplichtingen, bijvoorbeeld fiscale wetgeving
  • - Vastleggen van bewijs

 

Bewaartermijn

Wij bewaren en gebruiken jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk. De bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben gekregen of verzameld en van eventuele wettelijke plichten om gegevens te bewaren.

Verstrekking aan derden

Slangenboer.nl deelt je persoonsgegevens met businesspartners en derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting.

Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om eenzelfde niveau van beveiliging te garanderen en de vertrouwelijkheid van je gegevens te bewaken. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Wil je inzage krijgen in je persoonsgegevens, of wil je gegevens wijzigen of verwijderen, dan kun je ons bereiken op onderstaand adres.

Per mail:
info@slangenboer.nl

Per post:
Slangenboer
Oude Eibergseweg 17C
7161 RN Neede

Indien je van mening bent dat Slangenboer.nl jouw persoonsgegevens onrechtmatig heeft gebruikt of niet tevreden bent met de reactie van Slangenboer.nl op jouw verzoek van inzage, dan heb je het recht op hiervan melding te doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je op https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

 

Cookies die Slangenboer.nl gebruikt

Slangenboer.nl maakt gebruik van Google Analytics. Google Analytics maakt gebruik van analytische cookies om het gebruik van de website te kunnen analyseren. Deze cookies maken geen inbreuk op uw privacy.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. Met analytische cookies kunnen wij het bezoek op onze website meten. Ze geven ons bijvoorbeeld informatie over hoe vaak onze website wordt bezocht, waar het verkeer weg komt, naar welke informatie bezoekers op zoek zijn en welke pagina’s populair zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit en effectiviteit van onze website verbeteren.

Voor het gebruik van deze analytische cookies is het niet vereist om toestemming te vragen, mits Slangenboer Google Analytics privacy vriendelijk heeft ingesteld.

 

Hiervoor hebben wij de volgende stappen uitgevoerd:

  • - Er is een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten
  • - Gegevens delen met Google is uitgezet.
  • - IP-adres wordt geanonimiseerd
  • - Verkregen informatie door Google Analytics cookies worden niet gedeeld met ander Google diensten

 

Google Analytisch maakt gebruik van de volgende cookies:

Naam              Omschrijving                                                                       Bewaartermijn

-ga                  Analyseren gedrag op de website                                        2 jaar

-gid                 Wordt gebruikt om bezoekers te onderscheiden                  24 uur

 

Neede, 25 mei 2018

You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken