Laden...

Heetwaterslang Python groen 13 x 20mm

De Parker Python groen 13 x 20mm is één van de best verkochte EPDM heetwaterslangen door de jaren heen. De Python groen 13 x 20mm heeft een werkdruk van 20 bar, barstdruk 60 bar en is geschikt voor temperaturen tot maar liefst +120ºC. Bekijk hier de andere diameters Python Groen!

€ 13,92 € 11,50
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen geleverd (mits voorradig)
- +
  • Gratis verzending (boven € 99,- excl. BTW)
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag geleverd (mits voorradig)
  • Levering in binnen- en buitenland
  • Persoonlijke service (ma t/m vr 8:00 - 17:00)
  • Breed assortiment slangen en koppelingen
Gegevens

Heetwaterslang Python groen 13 x 20mm bestellen?

De Parker Python groen 13 x 20mm is één van de best verkochte EPDM heetwaterslangen door de jaren heen. De Heetwaterslang Python groen 13 x 20mm kenmerkt zich door zijn groene kleur en wordt het meeste gebruikt als dekwasslang in de binnenvaart.
De Python groen 13 x 20mm heeft een werkdruk van 20 bar, barstdruk 60 bar en is geschikt voor temperaturen tot maar liefst +120ºC. De binnenwand is EPDM zwart en de buitenwand is vervaardigd uit EPDM groen.

Dekwasslang Python Groen 13 x 20mm

De Dekwasslang Python groen komt uit de fabriek van Parker en is de meest verkochte dekwasslang in de scheepvaart / binnenvaart. De slang is per meter te bestellen en de max. rollengte is 40 meter.
Grotere aantallen dekwasslang 13 x 20mm bestellen? Neem dan contact op met één van onze verkoopmedewerkers.

Specificaties van de Heetwaterslang Python Groen 13 x 20mm

  • 13 x 20mm
  • 20 bar werkdruk
  • 60 bar barstdruk
  • Wordt veel gebruikt als dekwasslang, koelwaterslang en heetwaterslang
Meer informatie
Meer informatie
Binnendiameter 13 x 20mm
Materiaal binnenwand EPDM rubber
Materiaal buitenwand EPDM rubber
Barstdruk 60 bar
Werkdruk 20 bar
Rollengte 40 mtr
Afmetingen 13x20mm
Over Slangenboer

Slangenboer.nl is een toonaangevende webshop op het gebied van diverse soorten slangen en koppelingen. Met de ervaring en kennis van ruim 25 jaar op dit vakgebied is deze webshop zorgvuldig en met kwalitatief hoogwaardige producten samengesteld.

Slangenboer.nl levert, adviseert en ondersteund in alles wat met een slang en/of koppelingen te maken heeft voor onder andere de volgende markten: voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, (petro)chemie, defensie, offshore, weg- en waterbouw, transportindustrie, industriële reiniging, industrie algemeen en wederverkopers/dealers.

De inhoud van deze webshop geeft een globaal overzicht van ons leveringsprogramma. Lang niet alle producten uit ons assortiment kunnen wij hierin tonen. Daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd in maatwerk volgens uw specificaties, tekening en wensen.

Verzendinformatie
Alle bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15:00 uur worden wanneer het op voorraad is dezelfde werkdag verzonden. De volgende werkdag wordt het pakket bezorgd door de pakketbezorger DHL. In enkele gevallen kan het zijn dat een product echter niet voorradig is, hier proberen wij u tijdig over te informeren. Houd dan rekening met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen.
 
Als u vanuit Nederland bestelt, rekenen wij €8,95 voor het verzenden van uw order, boven de €99,- gratis verzending. Als u vanuit België bestelt, rekenen wij €12,50 voor het verzenden van uw order, boven de €149,- gratis verzending.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken