Laden...

Heetwaterslang Trix-Rothstrahl 25 x 34mm

De Heetwaterslang Trix-Rothstrahl 25 x 34mm wordt veel gebruikt als dekwasslang. Naast de 25 x 34mm is de slang ook verkrijgbaar in andere diameters.

€ 23,60 € 19,50
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen geleverd (mits voorradig)
- +
  • Gratis verzending (boven € 99,- excl. BTW)
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag geleverd (mits voorradig)
  • Levering in binnen- en buitenland
  • Persoonlijke service (ma t/m vr 8:00 - 17:00)
  • Breed assortiment slangen en koppelingen
Gegevens

Heetwaterslang Trix-Rothstrahl 25 x 34mm Continental kopen?

De Continental Heetwaterslang Trix-Rothstrahl 25 x 34mm is één van de beste EPDM heetwaterslangen voor industrieel gebruik.
De Trix Rotstrahl wordt geproduceerd door Continental voorheen Phoenix en wordt veelvuldig ingezet in de algemene industrie, landbouw, wegenbouw en de agrarische sector.

De EPDM heetwaterslang 25 x 34mm is gemaakt uit EPDM en hierdoor zeer geschikt voor hoge temperaturen water (+100ºC). De Heetwaterslang Trix-Rothstrahl 25 x 34mm kenmerkt zich door zijn flexibiliteit, knikvastheid en is daarnaast ook nog beperkt geschikt voor diverse chemicaliën. 

Specificaties van de Heetwaterslang Trix-Rothstrahl 25 x 34mm

  • 25 x 34mm
  • Rollengte 40 mtr
  • 20 bar werkdruk
  • 60 bar barstdruk
  • EPDM rubber compound

Dekwasslang Trix Rotstrahl

De EPDM heetwaterslang van Continental wordt ook vaak gebruikt in de scheepvaart als dekwasslang. Naast de Python Groen is dit één van de meest verkochte rubber heetwaterslangen in de binnenvaart.

Meer informatie
Meer informatie
Binnendiameter 25 x 34mm
Materiaal binnenwand EPDM rubber
Materiaal buitenwand EPDM rubber
Barstdruk 60 bar
Werkdruk 20 bar
Rollengte 40 mtr
Over Slangenboer

Slangenboer.nl is een toonaangevende webshop op het gebied van diverse soorten slangen en koppelingen. Met de ervaring en kennis van ruim 25 jaar op dit vakgebied is deze webshop zorgvuldig en met kwalitatief hoogwaardige producten samengesteld.

Slangenboer.nl levert, adviseert en ondersteund in alles wat met een slang en/of koppelingen te maken heeft voor onder andere de volgende markten: voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, (petro)chemie, defensie, offshore, weg- en waterbouw, transportindustrie, industriële reiniging, industrie algemeen en wederverkopers/dealers.

De inhoud van deze webshop geeft een globaal overzicht van ons leveringsprogramma. Lang niet alle producten uit ons assortiment kunnen wij hierin tonen. Daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd in maatwerk volgens uw specificaties, tekening en wensen.

Verzendinformatie
Alle bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15:00 uur worden wanneer het op voorraad is dezelfde werkdag verzonden. De volgende werkdag wordt het pakket bezorgd door de pakketbezorger DHL. In enkele gevallen kan het zijn dat een product echter niet voorradig is, hier proberen wij u tijdig over te informeren. Houd dan rekening met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen.
 
Als u vanuit Nederland bestelt, rekenen wij €8,95 voor het verzenden van uw order, boven de €99,- gratis verzending. Als u vanuit België bestelt, rekenen wij €12,50 voor het verzenden van uw order, boven de €149,- gratis verzending.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken