Laden...

Luchtslang Reeflex TA AL 50mm

De Reeflex luchtslangen kunnen ook als waterslangen gebruikt worden. Deze luchtslang is gewapend en erg flexibel. De Reeflex Transparante Gewapende luchtslang is naast 50mm ook verkrijgbaar in andere diameters. Bekijk hier de andere versies. 

€ 21,76 € 17,98
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen geleverd (mits voorradig)
- +
  • Gratis verzending (boven € 99,- excl. BTW)
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag geleverd (mits voorradig)
  • Levering in binnen- en buitenland
  • Persoonlijke service (ma t/m vr 8:00 - 17:00)
  • Breed assortiment slangen en koppelingen
Gegevens

Transparante gewapende luchtslang PVC voor perslucht en water

De luchtslang transparant Luchtslang Reeflex TA AL 50mm is een zeer flexibele gewapende luchtslang die ook als PVC waterslang kan worden gebruikt. De luchtslang Reeflex PVC 50mm wordt veelvuldig gebruikt als compressorslang, koelwaterslang, algemene luchtslang en waterslang (tot +55ºC).

De Luchtslang Reeflex TA AL 50mm is verkrijgbaar per meter en op volle rollen van 50 meter, bestelt u bijvoorbeeld aantal 7? Dan krijgt u in dit geval 7 meter geleverd van de Luchtslang Reeflex TA AL 50mm.

Kenmerken Luchtslang Reeflex TA AL 50mm

De PVC gewapende luchtslang is transparant en heeft een temperatuurbereik van -20ºC tot +55ºC. De Luchtslang Reeflex heeft een maatvoering 50mm en wordt veelvuldig gebruikt als persluchtslang, compressorslang en kan daarnaast zelfs gebruikt worden voor doorvoer van beperkte vloeibare levensmiddelen.

Luchtslang Reeflex TA AL 50mm heeft een textiel versterkte binnenwand, 3 lagen constructie.

Verschillende diameters

Naast de Luchtslang Reeflex TA AL 50mm is de slang ook verkrijgbaar in andere diameters, bekijk hier de overige diameters van de PVC persluchtslang.

Meer informatie
Meer informatie
Binnendiameter 50mm
Materiaal binnenwand Transparant PVC
Materiaal buitenwand Transparant PVC
Barstdruk 24 bar
Werkdruk 8 bar
Over Slangenboer

Slangenboer.nl is een toonaangevende webshop op het gebied van diverse soorten slangen en koppelingen. Met de ervaring en kennis van ruim 25 jaar op dit vakgebied is deze webshop zorgvuldig en met kwalitatief hoogwaardige producten samengesteld.

Slangenboer.nl levert, adviseert en ondersteund in alles wat met een slang en/of koppelingen te maken heeft voor onder andere de volgende markten: voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, (petro)chemie, defensie, offshore, weg- en waterbouw, transportindustrie, industriële reiniging, industrie algemeen en wederverkopers/dealers.

De inhoud van deze webshop geeft een globaal overzicht van ons leveringsprogramma. Lang niet alle producten uit ons assortiment kunnen wij hierin tonen. Daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd in maatwerk volgens uw specificaties, tekening en wensen.

Verzendinformatie
Alle bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15:00 uur worden wanneer het op voorraad is dezelfde werkdag verzonden. De volgende werkdag wordt het pakket bezorgd door de pakketbezorger DHL. In enkele gevallen kan het zijn dat een product echter niet voorradig is, hier proberen wij u tijdig over te informeren. Houd dan rekening met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen.
 
Als u vanuit Nederland bestelt, rekenen wij €8,95 voor het verzenden van uw order, boven de €99,- gratis verzending. Als u vanuit België bestelt, rekenen wij €12,50 voor het verzenden van uw order, boven de €149,- gratis verzending.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken