Geka rondsproeier/ Sprinkler V35 360°

De Geka V35 rondsproeier heeft een groot werpbereik (16m op 4bar, totaal 32m). De Geka sprinklers staan bekend om de hoge kwaliteit. Deze sproeier is niet instelbaar en draait 360°.

€ 60,50 € 50,00
Levertijd wordt berekend...
Vragen? Neem dan nu contact op
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur.
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Een messing sectorsproeier met een werpbereik van 16 meter op 4 bar is een handig hulpmiddel voor het irrigeren van grote gebieden. Dankzij de 360 graden sproeibereik kan de sectorsproeier gemakkelijk grote gebieden besproeien zonder dat er specifieke instellingen nodig zijn. Dit maakt het apparaat geschikt voor gebruik in tuinen, parken en andere grote gebieden waar een efficiënte irrigatie vereist is.

De sectorsproeier is gemaakt van hoogwaardig messing, wat betekent dat het apparaat bestand is tegen corrosie en andere weersinvloeden. Dit maakt het apparaat geschikt voor gebruik in zowel binnen- als buitenomgevingen.

Met een 3/4" buitendraad is de sectorsproeier gemakkelijk aan te sluiten op bestaande waterleidingsystemen. Dit betekent dat het apparaat gemakkelijk kan worden geïntegreerd in een bestaand irrigatiesysteem, zonder dat er aanpassingen nodig zijn.

De sectorsproeier is geschikt voor het besproeien van gebieden met water, wat betekent dat het apparaat kan worden gebruikt voor het irrigeren van tuinen, parken en andere gebieden waar planten en bomen groeien. Door het werpbereik van 16 meter is het apparaat ook geschikt voor het besproeien van grote gebieden, zonder dat er extra sproeiers nodig zijn.

In samenvatting is de messing sectorsproeier met een werpbereik van 16 meter op 4 bar een efficiënt hulpmiddel voor het irrigeren van grote gebieden. Dankzij de 360 graden sproeibereik en de 3/4" buitendraad is het apparaat gemakkelijk aan te sluiten op bestaande waterleidingsystemen en is het geschikt voor het besproeien van gebieden met water. Al met al is het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en efficiënte sectorsproeier.

Plus- en minpunten
  • Groot bereik
  • Hoge kwaliteit
  • Exclusief standaard
  • Niet instelbaar
Meer informatie
Maatvoering koppeling 3/4"
Verkoopeenheid Per stuk
Vragen? Neem dan nu contact op
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur.
Neem contact met ons op