Laden...

Geka Rondsproeier/ Tripod Sprinkler 360°

De Geka Tripod sprinkler v35s heeft een groot sproeibereik (16m op 4 bar). Deze driepoot rondsproeier is van hoge kwaliteit. De sproeier kan niet worden ingesteld op een bepaald gebied, hij draait dus volledig 360°.

€ 148,01 € 122,32
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen geleverd (mits voorradig)
- +
  • Gratis verzending (boven € 99,- excl. BTW)
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag geleverd (mits voorradig)
  • Levering in binnen- en buitenland
  • Persoonlijke service (ma t/m vr 8:00 - 17:00)
  • Breed assortiment slangen en koppelingen
Gegevens

De Geka Tripod sprinkler v35 heeft een groot sproeibereik (16m op 4 bar). Deze driepoot rondsproeier is van hoge kwaliteit. De sprinkler heeft een 3/4" buitendraad en een minimale druk van 2 bar. Op deze buitendraad is een 3/4" binnendraad Geka koppeling te monteren.

Gegevens:

Tripod hoogte min: 70cm

Tripod hoogte max: 107cm

Aansluiting: 3/4" buitendraad

Sproei bereik: 16m

Plus- en minpunten
  • Groot bereik
  • Stevige Tripod
  • Hoge kwaliteit
  • 360º graden bereik (niet instelbaar)
Over Slangenboer

Slangenboer.nl is een toonaangevende webshop op het gebied van diverse soorten slangen en koppelingen. Met de ervaring en kennis van ruim 25 jaar op dit vakgebied is deze webshop zorgvuldig en met kwalitatief hoogwaardige producten samengesteld.

Slangenboer.nl levert, adviseert en ondersteund in alles wat met een slang en/of koppelingen te maken heeft voor onder andere de volgende markten: voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, (petro)chemie, defensie, offshore, weg- en waterbouw, transportindustrie, industriële reiniging, industrie algemeen en wederverkopers/dealers.

De inhoud van deze webshop geeft een globaal overzicht van ons leveringsprogramma. Lang niet alle producten uit ons assortiment kunnen wij hierin tonen. Daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd in maatwerk volgens uw specificaties, tekening en wensen.

Verzendinformatie
Alle bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15:00 uur worden wanneer het op voorraad is dezelfde werkdag verzonden. De volgende werkdag wordt het pakket bezorgd door de pakketbezorger DHL. In enkele gevallen kan het zijn dat een product echter niet voorradig is, hier proberen wij u tijdig over te informeren. Houd dan rekening met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen.
 
Als u vanuit Nederland bestelt, rekenen wij €8,95 voor het verzenden van uw order, boven de €99,- gratis verzending. Als u vanuit België bestelt, rekenen wij €12,50 voor het verzenden van uw order, boven de €149,- gratis verzending.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken