Laden...

Druppelslang 50 meter LPDE

Deze druppelslang heeft een waterafgifte van 2,0 liter per 30cm per uur. 

€ 137,94 € 114,00
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen geleverd (mits voorradig)
- +
  • Gratis verzending (boven € 99,- excl. BTW)
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag geleverd (mits voorradig)
  • Levering in binnen- en buitenland
  • Persoonlijke service (ma t/m vr 8:00 - 17:00)
  • Breed assortiment slangen en koppelingen
Gegevens

Deze druppelslang heeft een waterafgifte van 2,0 liter per 30cm per uur. Het voordeel van een druppelslang is dat het water direct op de grond terecht komt. Deze slang is zeer geschikt om permanent in de tuin aan te brengen, bijvoorbeeld onder een heg of struik. De slang heeft een wanddikte van 1,2mm en maat van 16mm.

De LDPE druppelslang is van de hoogste kwaliteit. Zo voorkomt u dat u na enkele jaren een nieuwe druppelslang moet plaatsen. 

Door middel van aftakkingen kunt u zeer nauwkeurig beregenen. De LDPE druppelslang is eenvoudig te snijden met een kniptang voor slangen. 

Plus- en minpunten
  • Hoge kwaliteit
  • Twee liter per uur
  • Om de 30cm
Meer informatie
Meer informatie
Verkoopeenheid Per 50 meter
Rollengte 50 mtr
Over Slangenboer

Slangenboer.nl is een toonaangevende webshop op het gebied van diverse soorten slangen en koppelingen. Met de ervaring en kennis van ruim 25 jaar op dit vakgebied is deze webshop zorgvuldig en met kwalitatief hoogwaardige producten samengesteld.

Slangenboer.nl levert, adviseert en ondersteund in alles wat met een slang en/of koppelingen te maken heeft voor onder andere de volgende markten: voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, (petro)chemie, defensie, offshore, weg- en waterbouw, transportindustrie, industriële reiniging, industrie algemeen en wederverkopers/dealers.

De inhoud van deze webshop geeft een globaal overzicht van ons leveringsprogramma. Lang niet alle producten uit ons assortiment kunnen wij hierin tonen. Daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd in maatwerk volgens uw specificaties, tekening en wensen.

Verzendinformatie
Alle bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15:00 uur worden wanneer het op voorraad is dezelfde werkdag verzonden. De volgende werkdag wordt het pakket bezorgd door de pakketbezorger DHL. In enkele gevallen kan het zijn dat een product echter niet voorradig is, hier proberen wij u tijdig over te informeren. Houd dan rekening met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen.
 
Als u vanuit Nederland bestelt, rekenen wij €8,95 voor het verzenden van uw order, boven de €99,- gratis verzending. Als u vanuit België bestelt, rekenen wij €12,50 voor het verzenden van uw order, boven de €149,- gratis verzending.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken