Luchtslang Reeflex TA AL 8mm

De Reeflex luchtslangen kunnen ook als waterslangen gebruikt worden. Deze luchtslang is gewapend en erg flexibel. De Reeflex Transparante Gewapende luchtslang is naast 8mm ook verkrijgbaar in andere diameters. Bekijk hier de andere versies. 

€ 2,21 € 1,83
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Vragen? Neem dan nu contact op
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur.
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Transparante gewapende luchtslang PVC voor perslucht en water

De luchtslang transparant Luchtslang Reeflex TA AL 8mm is een zeer flexibele gewapende luchtslang die ook als PVC waterslang kan worden gebruikt. De luchtslang Reeflex PVC 8mm wordt veelvuldig gebruikt als compressorslang, koelwaterslang, algemene luchtslang en waterslang (tot +55ºC).

De Luchtslang Reeflex TA AL 8mm is verkrijgbaar per meter en op volle rollen van 50 meter, bestelt u bijvoorbeeld aantal 7? Dan krijgt u in dit geval 7 meter geleverd van de Luchtslang Reeflex TA AL 8mm.

Kenmerken Luchtslang Reeflex TA AL 8mm

De PVC gewapende luchtslang is transparant en heeft een temperatuurbereik van -20ºC tot +55ºC. De Luchtslang Reeflex heeft een maatvoering 8mm en wordt veelvuldig gebruikt als persluchtslang, compressorslang en kan daarnaast zelfs gebruikt worden voor doorvoer van beperkte vloeibare levensmiddelen.

Luchtslang Reeflex TA AL 8mm heeft een textiel versterkte binnenwand, 3 lagen constructie.

Verschillende diameters

Naast de Luchtslang Reeflex TA AL 8mm is de slang ook verkrijgbaar in andere diameters, bekijk hier de overige diameters van de PVC persluchtslang.

Meer informatie
Binnendiameter 8mm
Materiaal binnenwand Transparant PVC
Materiaal buitenwand Transparant PVC
Barstdruk 45 bar
Werkdruk 15 bar
Vragen? Neem dan nu contact op
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur.
Neem contact met ons op