Laden...

Professionele slangenwagen 2wlb.

De professionele slangenwagen met twee wielen is geschikt voor middelgrote en grote tuinen. Maar ook in de industrie wordt deze slangenwagen veel ingezet.

€ 289,19 € 239,00
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen geleverd (mits voorradig)
- +
 • Gratis verzending (boven € 99,- excl. BTW)
 • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag geleverd (mits voorradig)
 • Levering in binnen- en buitenland
 • Persoonlijke service (ma t/m vr 8:00 - 17:00)
 • Breed assortiment slangen en koppelingen
Gegevens

De professionele slangenwagen met twee wielen is geschikt voor middelgrote en grote tuinen. Maar ook in de industrie wordt deze slangenwagen veel ingezet. Een slangenwagen is ergonomisch en heeft daarnaast ook andere voordelen. Zo wordt voorkomen dat de slang knikt en/of draait. Liggen er met een slangenwagen geen onnodige lengtes slang over de werkvloer of grond, wat struikelgevaar verkleint. Met het gewicht van 16 kilogram is deze slangenwagen niet te zwaar, maar heeft hij wel het gewicht om stabiel te staan, ook wanneer er aan een slang getrokken wordt. Ook mooi meegenomen is dat de banden van deze slangenwagen niet lek kunnen gaan. De haspel heeft een capaciteit van 1/2" - 130m, 5/8"- 85m, 3/4" - 70m, 1" - 35m.

De slangenwagen met twee wielen is samen met de Tricoflex waterslang een top combinatie.

Technische gegevens:

 • Capaciteit 1/2”: 130 meter
 • Capaciteit 5/8”: 85 meter
 • Capaciteit 3/4”: 70 meter
 • Capaciteit 1”: 35 meter
 • Gewicht: 16 KG
 • Afmetingen: 110 x 50 x 50 cm
Meer informatie
Meer informatie
Draadaansluiting 1/2"
Over Slangenboer

Slangenboer.nl is een toonaangevende webshop op het gebied van diverse soorten slangen en koppelingen. Met de ervaring en kennis van ruim 25 jaar op dit vakgebied is deze webshop zorgvuldig en met kwalitatief hoogwaardige producten samengesteld.

Slangenboer.nl levert, adviseert en ondersteund in alles wat met een slang en/of koppelingen te maken heeft voor onder andere de volgende markten: voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, (petro)chemie, defensie, offshore, weg- en waterbouw, transportindustrie, industriële reiniging, industrie algemeen en wederverkopers/dealers.

De inhoud van deze webshop geeft een globaal overzicht van ons leveringsprogramma. Lang niet alle producten uit ons assortiment kunnen wij hierin tonen. Daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd in maatwerk volgens uw specificaties, tekening en wensen.

Verzendinformatie
Alle bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15:00 uur worden wanneer het op voorraad is dezelfde werkdag verzonden. De volgende werkdag wordt het pakket bezorgd door de pakketbezorger DHL. In enkele gevallen kan het zijn dat een product echter niet voorradig is, hier proberen wij u tijdig over te informeren. Houd dan rekening met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen.
 
Als u vanuit Nederland bestelt, rekenen wij €8,95 voor het verzenden van uw order, boven de €99,- gratis verzending. Als u vanuit België bestelt, rekenen wij €12,50 voor het verzenden van uw order, boven de €149,- gratis verzending.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken