Laden...

Professionele slangenwagen/4

Deze professionele slangenwagen met vier wielen is geschikt voor grote tuinen maar ook de industrie. De slangenwagen is zeer ergonomisch en stabiel.

€ 361,79 € 299,00
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen geleverd (mits voorradig)
- +
 • Gratis verzending (boven € 99,- excl. BTW)
 • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag geleverd (mits voorradig)
 • Levering in binnen- en buitenland
 • Persoonlijke service (ma t/m vr 8:00 - 17:00)
 • Breed assortiment slangen en koppelingen
Gegevens

Deze professionele slangenwagen met vier wielen is geschikt voor grote tuinen maar ook de industrie. De slangenwagen is zeer ergonomisch en stabiel. Daarnaast voorkomt het gebruik van een haspel knikkende en gedraaide slangen. De slangenwagen is gemaakt van gepoedercoat metaal en weegt negentien kilo. Door dit gewicht staat hij stevig, maar is toch niet te zwaar voor gebruik. Ook is de slangenwagen voorzien van remmen, waardoor hij goed op zijn plek blijft staan. Aan capaciteit ook geen tekort met deze slangenwagen. De slanghaspel heeft een capaciteit van 1/2" - 150m, 5/8"- 130m, 3/4" - 110m, 1" - 60m.

Een top combinatie is de slangenwagen met de Tricoflex waterslang!

Technische gegevens:

 • Capaciteit 1/2”: 150 meter
 • Capaciteit 5/8”: 130 meter
 • Capaciteit 3/4”: 110 meter
 • Capaciteit 1”: 60 meter
 • Gewicht: 19 KG
 • Afmetingen: 680 x 610 x 650 mm
Meer informatie
Meer informatie
Draadaansluiting 3/4"
Over Slangenboer

Slangenboer.nl is een toonaangevende webshop op het gebied van diverse soorten slangen en koppelingen. Met de ervaring en kennis van ruim 25 jaar op dit vakgebied is deze webshop zorgvuldig en met kwalitatief hoogwaardige producten samengesteld.

Slangenboer.nl levert, adviseert en ondersteund in alles wat met een slang en/of koppelingen te maken heeft voor onder andere de volgende markten: voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, (petro)chemie, defensie, offshore, weg- en waterbouw, transportindustrie, industriële reiniging, industrie algemeen en wederverkopers/dealers.

De inhoud van deze webshop geeft een globaal overzicht van ons leveringsprogramma. Lang niet alle producten uit ons assortiment kunnen wij hierin tonen. Daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd in maatwerk volgens uw specificaties, tekening en wensen.

Verzendinformatie
Alle bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15:00 uur worden wanneer het op voorraad is dezelfde werkdag verzonden. De volgende werkdag wordt het pakket bezorgd door de pakketbezorger DHL. In enkele gevallen kan het zijn dat een product echter niet voorradig is, hier proberen wij u tijdig over te informeren. Houd dan rekening met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen.
 
Als u vanuit Nederland bestelt, rekenen wij €8,95 voor het verzenden van uw order, boven de €99,- gratis verzending. Als u vanuit België bestelt, rekenen wij €12,50 voor het verzenden van uw order, boven de €149,- gratis verzending.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken