Waterslang Tricoflex 13mm / 50 meter

€ 87,12 € 72,00
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Vragen? Neem dan nu contact op
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur.
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Waterslang Tricoflex 13mm / 50 meter wordt veel gebruikt in tuinbouw en landbouw. Deze gele waterslang staat bekend om de flexibiliteit en vormvastheid. De slang is daardoor zeer robuust en duurzaam vanwege de lange levensduur. Slangenboer.nl heeft diverse maten Tricoflex waaronder de 13mm in 50 mtr op voorraad. Denkt u een andere Tricoflex lengte of diameter nodig te hebben? Bekijk dan de andere versies.

De Waterslang Tricoflex 13mm / 50 meter is de duurzaamste waterslang 

De Tricoflex waterslang heeft vele voordelen ten opzichte van (goedkopere) concurrenten. Het eerste en misschien wel belangrijkste voordeel is de duurzaamheid van de slang. De Tricoflex waterslang heeft namelijk hoogwaardig PVC. Door deze hoogwaardige kwaliteit gaat de slang langer mee dan andere PVC slangen. De Waterslang Tricoflex 13mm / 50 meter slang is opgebouwd uit verschillende lagen. De gele PVC buitenwand is slijtvast en UV-bestand. Door het geweven polyester is de slang ook bestand tegen warme- en koude temperaturen. 

Let op, de Tricoflex is niet geschikt als drinkwaterslang. 

Waterslang Tricoflex 13mm / 50 meter in de scheepvaart 

De Tricoflex waterslang wordt veel gebruikt in de scheepvaartbranche. In de scheepvaartbranche wordt deze slang gebruikt als dekwasslang. 

Tricoflex in de land- en tuinbouw 

Ook in de agrarische sector is de Tricoflex niet weg te denken. Deze slang wordt veel gebruikt op boerderijen, kas- en tuinbouwbedrijven en andere bedrijven in de agrarische sector. Een veel gebruikte combinatie is de Tricoflex 13mm, 19mm of 25mm met Geka koppelingen  en  Sectorsproeiers.  

Tricoflex in de tuin

Maar ook de particulier en (hobby) tuinier is fan van de Tricoflex waterslang. Daar wordt naast de Tricoflex Geka koppeling ook regelmatig de Gardena koppeling gebruikt op deze tuinslang. Let goed op dat u de juiste diameter slangtule gebruikt op deze 13mm  PVC tuinslang. 

Is de Waterslang Tricoflex 13mm / 50 meter niet wat u zoekt?  Bekijk dan onze andere waterslangen. 

Meer informatie
Binnendiameter 13mm
Materiaal binnenwand PVC zwart
Materiaal buitenwand PVC geel
Barstdruk 20 bar
Werkdruk 10 bar
Rollengte 50 mtr
Vragen? Neem dan nu contact op
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur.
Neem contact met ons op