Waterslang Tricoflex 35mm / 25 meter

€ 300,78 € 248,58
Levertijd wordt berekend...
Vragen? Neem dan nu contact op
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur.
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Waterslang Tricoflex 35mm / 25 meter is de bekende gele pvc waterslang. Deze waterslang bestaat uit zes verschillende lagen. De PVC binnen en buitenwand zijn van de hoogste kwaliteit. Daardoor is de slang licht, flexibel en robuust. Niet voor niets dat vrijwel iedere professional voor waterslangen op de Tricoflex vertrouwd. De slang is leverbaar in rollengtes van 25 meter, 50 meter en 100 meter. Veelgebruikte diameters zijn de 19mm (3/4”) en 25mm (1”). Voor speciale toepassingen worden ook regelmatig de andere diameters gebruikt. Bekijk hier alle lengtes en diameters Tricoflex.

Gebruik van de Waterslang Tricoflex 35mm / 25 meter

De Tricoflex slangen worden veel gebruikt in de tuin- en landbouw. Maar ook in de weg- water- en constructiebouw wordt deze veel gebruikt. In combinatie met Geka- of Gardena koppelingen van messing staat deze garant voor jarenlang plezier en gebruiksgemak. Dat is ook de reden dat deze PVC slang een duurzamere keuze is dan goedkopere varianten of namaak producten. Voor de koppelingen die gebruikt worden adviseren wij Messing en RVS producten. Deze gaan langer mee dan kunststof. Zeker wanneer de slang blootgesteld wordt aan diverse weersinvloeden zoals warmte en kou.

Let op, de Tricoflex is niet geschikt als drinkwaterslang.

Waarom de Waterslang Tricoflex 35mm / 25 meter

De Tricoflex slangen staan garant voor jaren gebruiksplezier en gemak. De vormvastheid (anti torsie) van de slang is een van de vele pluspunten die het gebruiksgemak ten goede komt. Ook de bewegelijkheid en knikbestendigheid waarderen de gebruikers erg. Een aanrader bij intensief gebruik op verschillende locaties is de combinatie met een slangenwagen. Op de slangenwagen 4 wiel kan meer dan honderd meter Tricoflex 19mm/ ¾”.

Is de Waterslang Tricoflex 35mm / 25 meter niet wat u zoekt? Bekijk dan onze andere waterslangen.

Meer informatie
Binnendiameter 35mm
Materiaal binnenwand PVC zwart
Materiaal buitenwand PVC geel
Barstdruk 20 bar
Werkdruk 10 bar
Rollengte 25 mtr
Vragen? Neem dan nu contact op
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur.
Neem contact met ons op