Mestverwerking

Producten 1-24 van 31
Sorteer op

Slangenboer.nl levert een uitgebreid assoritment slangen en koppelingen voor de mestverwerking. Door een breed assortiment mestslangen, plat oprolbare mestslangen, Perrot koppelingen en zware slangklemmen kunnen wij vaak de volgende werkdag al uitleveren.

Assoritment mestverwerking

Deze categorie is gevuld met alles wat met de mestverwerking te maken heeft. De categorie is gevuld met rubber gierslangen, PVC gierslangen, Plat oprolbare mestslangen, Perrot koppelingen en zware slangklemmen.

Op zoek naar een product die niet in de webshop staat? Neem dan nu vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers via 0545-294853 of via info@slangenboer.nl.

Mestinjecteurslang / Zodebemesterslang

Één van de meest verkochte slang in de mestverwerking is de mestinjecteurslang, ook wel de zodebemesterslang genoemd. De mestinjecteurslangen zitten op de verdeler en zorgen ervoor dat de grond kan worden geinjecteerd met mest.
De 2" / 50mm zodebemesterslang met stalen spiraal is de niet meer weg te denken in de mestverwerking. 

De zodebemesterslang is per volle rollen(30 mtr.) of per meter vekrijbaar.
Op zoek naar een zodebemesterslang met een kunststof spiraal? Vraag dan één van onze verkoopmedewerkers voor advies welke slang u het best kunt inzetten op uw zodebemester / verdeler.